הליבוט עם תפוזים ופסטה לשיער מלאך
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פסטה שיער מלאך, כוסברה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. מתכונים דומים: עוגת פסטה שיער מלאך, פסטה שיער מלאך, ו שיער מלאך פסטה תענוג.
הוראות
חותכים את התפוזים לקטעים, מסירים את הממברנות הסובבות (ראה קיצור דרך, להלן). לסחוט את הממברנות על קערה כדי לתפוס את המיצים שלהם.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מפזרים את הליבוט עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת הכמון. לבשל במשך 4 דקות. הפעל, להוסיף את בצל ירוק ותפוזים עם כל נוזל, ולהמשיך לבשל עד הדג הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, 4 עד 5 דקות.מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה בעוד ההליבוט מבשל.מחלקים את הפסטה והדגים בין צלחות בודדות. כפית את התפוזים והרוטב מעל ומפזרים עם הכוסברה. קיצור: כדי קטע תפוז ולהסיר את הממברנות שלה מבלי לעשות בלגן, לחתוך את הקליפה ואת החיקוי הלבן עם סכין. לאחר מכן, עבודה מעל קערה, עם כתום ביד אחת, לעשות חתך משני צדי כל קטע, בתוך הממברנה שמסביב שלה. החלקים יהיו חופשיים בתוך זמן קצר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו