קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים

הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים
הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. 25 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת מיץ לימון, פילה הליבוט, פטרוזיליה שטוחה בתוספת גבעולים ויין לבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. מתכונים דומים: רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ארטישוק צלוי בסיר עם יין לבן וצלפים, ו ארטישוק צלוי בסיר עם יין לבן וצלפים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמים את הקמח על צלחת עמוקה או בקערה רדודה ומתבלים היטב במלח ופלפל. מחפרים את הדג בקמח. שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן והחמאה ומחממים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הפילטים ומבשלים עד להשחמה בצד 1, 2 עד 3 דקות. במקביל, מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים תוך ערבוב להשחמה. ואז הופכים את הדג, מכניסים את המחבת לתנור וצולים עד שהדג פשוט מבושל, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים את הדג ל -2 צלחות הגשה. זרוק את הפרושוטו על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
החזירו את המחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עוד כף שמן זית, היין הלבן, מיץ הלימון, הצלפים, 2 כפות החמאה הנותרות והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה; מרתיחים עד לצמצום וסמיכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
יוצקים את הרוטב על הדג, מעליו את הפרושוטו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את הליבוט עם פינו נואר, פינו גריגיו, ו גרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. קוטג ' ברן קאשבורן פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.