קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות31
מגזין

הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו

הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מיסו, פילה הליבוט, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו הליבוט צלוי עם זיגוג מיסו, סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מיסו, מיץ תפוזים, מירין, רוטב סויה, סוכר חום וגלידה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את הליבוט על תבנית אפייה עם צד העור כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מברשת את החלק העליון של הליבוט עם זיגוג כתום ומיסו.לטגן בתנור שחומם מראש עד האש מיסו מתחיל לבעבע, על 3 דקות.מכסים את ההליבוט בנייר כסף וממשיכים לצלות עד שהליבוט מבושל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.