קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות31
מגזין

הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו

הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מיסו, פילה הליבוט, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו הליבוט צלוי עם זיגוג מיסו, סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מיסו, מיץ תפוזים, מירין, רוטב סויה, סוכר חום וגלידה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הליבוט על תבנית אפייה עם צד העור כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מברשת את החלק העליון של הליבוט עם זיגוג כתום ומיסו.לטגן בתנור שחומם מראש עד האש מיסו מתחיל לבעבע, על 3 דקות.מכסים את ההליבוט בנייר כסף וממשיכים לצלות עד שהליבוט מבושל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.