קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

הליבוט צלוי עם סלק כבוש (stegte Helleflynder Med Rød

הליבוט צלוי עם סלק כבוש (stegte Helleflynder Med Rød
Hellibut קלוי עם סלק כבוש (stegte Helleflynder Med Rød הוא צמחוני ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ לאכול טוב יש 2 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, מלח, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Hellibut קלוי עם סלק כבוש Stegte Helleflynder Med Rodb, סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו מקרר קלוי סלק כבוש זהוב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. מעיל 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם בישול spray.To הפוך פירורי לחם, לחם מגורד דרך החורים הגדולים של פומפיה תיבת; מניחים את הפירורים בקערה קטנה ולזרוק עם 2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
יוצקים מיץ לימון ומביאים לרתיחה, ערבוב בעדינות; להסיר מהחום ולהוסיף חמאה. לסובב את המחבת, לתת חמאה להמיס מעט לעבות את הרוטב. מערבבים צלפים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים דגים עם מלח ומניחים בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
יוצקים את רוטב המחבת על הדגים ומפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את הדגים עד שהוא אטום במרכז, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים כל מנה עקף עם כ 3 כפות סלק כבוש.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבושסלק כבוש