הליבוט צלוי עם סלק כבוש (stegte Helleflynder Med Rød
Hellibut קלוי עם סלק כבוש (stegte Helleflynder Med Rød הוא צמחוני ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ לאכול טוב יש 2 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, מלח, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Hellibut קלוי עם סלק כבוש Stegte Helleflynder Med Rodb, סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו מקרר קלוי סלק כבוש זהוב.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מעיל 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם בישול spray.To הפוך פירורי לחם, לחם מגורד דרך החורים הגדולים של פומפיה תיבת; מניחים את הפירורים בקערה קטנה ולזרוק עם 2 כפיות שמן.
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים מיץ לימון ומביאים לרתיחה, ערבוב בעדינות; להסיר מהחום ולהוסיף חמאה. לסובב את המחבת, לתת חמאה להמיס מעט לעבות את הרוטב. מערבבים צלפים.
מפזרים דגים עם מלח ומניחים בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים את רוטב המחבת על הדגים ומפזרים את פירורי הלחם.
אופים את הדגים עד שהוא אטום במרכז, 15 עד 18 דקות.
מגישים כל מנה עקף עם כ 3 כפות סלק כבוש.