הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות
הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות ירושה, מלח ופלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, הליבוט צרוב ברוטב עגבניות, ו הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים ויניגרט זית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות ומיציהם עם שאלוט, שום, חומץ, עירית, פטרוזיליה, 2 כפות של שמן זית ו 1/4 כפית של שומר הקרקע. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה קטנה, לערבב את 3/4 הנותרים כפית שומר הקרקע עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מפזרים את התערובת על כל הדג. במחבת nonstick בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הליבוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 5 דקות. הפוך את הפילה והוסף את החמאה למחבת; כפית את החמאה על פילה כפי שהם מבשלים, כ 2 דקות יותר.
מעבירים את ההליבוט לצלחות, כף ויניגרט עגבניות על גבי ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.