הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין
הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חומץ יין, שמן צמחי, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות, הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים, ו סטייק צרוב עם כרישה צלויה וצ'ארד (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את הקצוות הירוקים הכהים של הכרישה, משאיר כ -2 סנטימטרים של ירוק בהיר ללא פגע.
חותכים כל כרישה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך אותו לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים במסננת, לשטוף ביסודיות, ולנער יבש.
מניחים את הכרישה, מרק או מלאי, יין, חומץ, 1 כף החמאה, ואת המלח הנמדד במחבת גדולה על חום בינוני. מתבלים עם פלפל ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם.נסטלו את הפטרוזיליה, הקורנית ועלה המפרץ לתוך הנוזל והכרישה. להפחית את החום נמוך, לכסות עם חתיכת רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי להגיע מעל הקצוות של המחבת, ולכסות את הנייר עם מכסה הידוק.
בואו braise עד מכרז, כ -30 דקות.כ 5 דקות לפני הכרישה מוכנים, להכין את הדגים: לטפוח שני הצדדים של פילה יבש עם מגבות נייר העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים את כף החמאה הנותרת ואת השמן במחבת גדולה בעלת תחתית כבדה או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני-גבוה. לאחר החמאה נמסה, לסובב את המחבת לשלב את החמאה ושמן.
מוסיפים את הפילה ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהקצוות מתחילים להפוך אטומים והדגים משחררים מהמחבת, כ -3 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, להפוך את הפילה ומבשלים עד המשרד למגע ואטום באמצע, על 3 עד 5 דקות more.To לשרת, להשתמש בכף מחוררת לחלק את הכרישה בין 4 קערות רדודות.
מניחים חתיכת הליבוט על הכרישה בכל קערה, כפית על הכמות הרצויה של הנוזל צלימת כרישה, ומפזרים את הכרית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.