קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין

הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין
הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חומץ יין, שמן צמחי, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות, הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים, ו סטייק צרוב עם כרישה צלויה וצ'ארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את הקצוות הירוקים הכהים של הכרישה, משאיר כ -2 סנטימטרים של ירוק בהיר ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
חותכים כל כרישה בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך אותו לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מניחים במסננת, לשטוף ביסודיות, ולנער יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים את הכרישה, מרק או מלאי, יין, חומץ, 1 כף החמאה, ואת המלח הנמדד במחבת גדולה על חום בינוני. מתבלים עם פלפל ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם.נסטלו את הפטרוזיליה, הקורנית ועלה המפרץ לתוך הנוזל והכרישה. להפחית את החום נמוך, לכסות עם חתיכת רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי להגיע מעל הקצוות של המחבת, ולכסות את הנייר עם מכסה הידוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו braise עד מכרז, כ -30 דקות.כ 5 דקות לפני הכרישה מוכנים, להכין את הדגים: לטפוח שני הצדדים של פילה יבש עם מגבות נייר העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים את כף החמאה הנותרת ואת השמן במחבת גדולה בעלת תחתית כבדה או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני-גבוה. לאחר החמאה נמסה, לסובב את המחבת לשלב את החמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפילה ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהקצוות מתחילים להפוך אטומים והדגים משחררים מהמחבת, כ -3 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, להפוך את הפילה ומבשלים עד המשרד למגע ואטום באמצע, על 3 עד 5 דקות more.To לשרת, להשתמש בכף מחוררת לחלק את הכרישה בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים חתיכת הליבוט על הכרישה בכל קערה, כפית על הכמות הרצויה של הנוזל צלימת כרישה, ומפזרים את הכרית.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.