הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מחבת צרוב עם ריזוטו אספרגוס לבן פירה אפונה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 925 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, רוזמרין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. וזה טוב. נסו הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה, דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, ו ריזוטו לבן עם פירה Fava (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה או צלחת אפייה, לטאטא יחד את השמן, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
פלפל
טימין
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הליבוט ומערבבים למעייל אותו במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, במקרר, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
הליבוט
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים יחד את האפונה, התרד ומיץ הלימון, עוצרים ומגרדים את הצדדים מדי פעם, וממזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
תרד
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
1
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים, חשופים, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
4
מסננים, ואז מיד לצלול את החניתות לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
לנקז את האספרגוס שוב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
במחבת sauté בינוני על חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
7
מוסיף את האספרגוס וזורק אותו בחמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אספרגוס
חמאה
8
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את ציר העוף. שמור את המניה חמה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
9
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
11
מוסיפים את האורז ואת sauté, תוך ערבוב כל הזמן, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
אורז
12
להוסיף 1 כוס של מלאי חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
13
הוסף יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך ואת שמנת התערובת, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
14
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, עירית ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מלח ופלפל
פטרוזיליה
חמאה
עירית
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר את ההליבוט מן המרינדה לטפוח יבש, ואז לגלגל כל פילה בחתיכה של שומן כיפת לידה. במחבת גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית. צור את הליבוט מכל הצדדים, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מרינדה
הליבוט
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות. למעלה עם אספרגוס הליבוט, טפטוף עם פירה אפונה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.