קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה

הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מחבת צרוב עם ריזוטו אספרגוס לבן פירה אפונה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 925 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, רוזמרין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. וזה טוב. נסו הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה, דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, ו ריזוטו לבן עם פירה Fava (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה או צלחת אפייה, לטאטא יחד את השמן, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הליבוט ומערבבים למעייל אותו במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, במקרר, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
הליבוטהליבוט
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים יחד את האפונה, התרד ומיץ הלימון, עוצרים ומגרדים את הצדדים מדי פעם, וממזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
תרדתרד
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
1
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים, חשופים, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
4
מסננים, ואז מיד לצלול את החניתות לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
לנקז את האספרגוס שוב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
6
במחבת sauté בינוני על חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
מוסיף את האספרגוס וזורק אותו בחמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
חמאהחמאה
8
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את ציר העוף. שמור את המניה חמה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
9
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
11
מוסיפים את האורז ואת sauté, תוך ערבוב כל הזמן, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
12
להוסיף 1 כוס של מלאי חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
13
הוסף יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך ואת שמנת התערובת, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
14
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, עירית ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
עיריתעירית
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את ההליבוט מן המרינדה לטפוח יבש, ואז לגלגל כל פילה בחתיכה של שומן כיפת לידה. במחבת גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית. צור את הליבוט מכל הצדדים, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
הליבוטהליבוט
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות. למעלה עם אספרגוס הליבוט, טפטוף עם פירה אפונה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
הליבוטהליבוט
2
מאת המאסטר
3
שף, (C) © 2013 FOX

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד תינוק לבןתרד תינוק לבן11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4שומן caulשומן caul1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון2(חוֹרֶף)פטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון2(חוֹרֶף)רוזמרין טחוןרוזמרין טחון2(חוֹרֶף)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון3(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fillets hellibut חסר עור וחסר עצמותfillets hellibut חסר עור וחסר עצמות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה לבנהאפונה לבנה1( חצילים)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חבורהאספרגוס לבן, קלופיםאספרגוס לבן, קלופים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.