הליבוט צרוב עם רוטב שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם קישואים, זיתי קלמטן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. נסו הליבוט צרוב עם צלי חזיר שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה, סלמון צרוב במחבת עם זיתים של קלמאטן וסלסה קרודה, ו Hellibut מצופה פנקו עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל מחבת סאוט עם שמן זית. לזרוק את שן שום, פלפל אדום מרוסק, בייקון, וכמה טיפות של שמן זית. תביא את המחבת לחום בינוני. כאשר השום הוא זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך. כאשר הבייקון הפך פריך, לזרוק את הגבעולים chard השוויצרי, מחצית המניה עוף, ומתבלים עם מלח. כאשר המניה צמצמה, לזרוק את עלי chard השוויצרי מתבלים עם מלח. מבשלים את העלים עד שהם רק נבולים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
Chard שוויצרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעיל אחר מחבת סאוט עם שמן זית ולהביא חום גבוה. לטפי את פילה הליבוט יבש במגבת נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר השמן במחבת חם מאוד אבל עדיין לא מעשן, מניחים את בשר הדגים בצד למטה ומבשלים 3 עד 4 דקות. כשהדגים יבשלו זה יהפוך מתוךשקוף לאטום. להפוך את הדגים מעל ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות. כאשר הדג נעשה זה צריך להיות זהוב ומוצק אבל עדיין לח.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.