קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים

הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים
הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך יין, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה בתוספת גבעולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארטישוקים צלויים בסיר עם יין לבן וצלפים, רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ו ירכיים עוף צלויות עם שעועית לבנה, לימון וצלפים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הקמח על צלחת עמוקה או בקערה רדודה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לדלות את הדגים בקמח. שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כף שמן החמאה ולקבל את המחבת חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הפילה ומבשלים עד השחמה בצד 1, 2 עד 3 דקות. במקביל, מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים, ערבוב, לחום. ואז להפוך את הדג, לשים את המחבת בתנור, וצולים עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את הדג ל 2 צלחות הגשה. לזרוק את הפרושוטו החוצה על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
תחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים עוד כף שמן זית, היין הלבן, מיץ לימון, צלפים, 2 כפות הנותרים חמאה ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה; מרתיחים עד מופחת מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
יוצקים את הרוטב על הדגים, למעלה עם פרושוטו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו