הליבוט קלוי עם אפונה וסלט מנטה
הליבוט קלוי עם שעועית וסלט מנטה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, פילה הליבוט חתוך במרכזו, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט הליבוט ואפרסק עם ויניגרט לימון נענע, סלט אפונה קר, ו הליבוט קלוי איטי עם אספרגוס מגולח וסלט שומר.
הוראות
דגים: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן או צלחת אפייה זכוכית עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון, 3 כפות שמן זית, שום, מלח ופלפל עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך שקית פלסטיק sealable או צלחת אפיית זכוכית.
מוסיפים את הליבוט ומעילים אותו עם תערובת הלימון. להכניס למקרר במשך 35 דקות.
הסר את הליבוט מן המרינדה ולסדר אותם על תבנית אפייה מוכן. צולים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 15 עד 18 דקות.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאלוט ופלפל פעמון אדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם רכים ושקופים, על 6 דקות. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף את האפונה, מנטה קצוצה, גרידת לימון, קורנית.
טפטוף עם 2 כפות הנותרים של שמן זית לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כפית את הסלט על 4 צלחות העליון עם הליבוט.
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.