הליבוט קלוי עם בננה-ריליש כתום
הליבוט קלוי עם בננה-תפוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 189 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בננות, מיץ ליים, הליבוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, הליבוט קלוי עם סלסה כתומה, ו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין דגים: מחממים תנור ל 232°. בעדינות מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים כוסברה ומלח בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדג.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים את הדג עד שהוא עסיסי וכמעט פתיתים כאשר נלחץ עם סכין, 8 עד 12 דקות, בהתאם thickness.To הכן להתענג: בינתיים, מערבבים יחד בננות, גרידת תפוזים, תפוזים קצוצים, כוסברה, מיץ ליים, כוסברה ומלח בקערה בינונית. כדי לשרת, כפית את התענוגות על הדגים הקלויים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.