הליבוט קלוי עם בננה-תפוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 189 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בננות, מיץ ליים, הליבוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, הליבוט קלוי עם סלסה כתומה, ו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין דגים: מחממים תנור ל 232°. בעדינות מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים דגים ל 4 מנות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מערבבים כוסברה ומלח בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים את הדג עד שהוא עסיסי וכמעט פתיתים כאשר נלחץ עם סכין, 8 עד 12 דקות, בהתאם thickness.To הכן להתענג: בינתיים, מערבבים יחד בננות, גרידת תפוזים, תפוזים קצוצים, כוסברה, מיץ ליים, כוסברה ומלח בקערה בינונית. כדי לשרת, כפית את התענוגות על הדגים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
(קרטון בלוק)
3 מקלות בייגלה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.