הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין
הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר, ו הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את טריזי השומר לחתוך צדדים למטה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הפלפל האדום המרוסק. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד השומר הוא השחמה, על 12 דקות, מפנה את הפרוסות באמצע.
מוסיפים 1 כוס היין והמים, עלי דפנה וצימוקים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הפרוסות כמה פעמים, עד שרוב היין התאדה והשומר רך, כ -15 דקות. השליכו את עלי המפרץ ועיסו את השומר במלח ופלפל שחור.
בינתיים, מורחים את הבצל הטחון בצורת פילה הדגים על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם 1 כף הנותרים של יין. מתבלים את צד העור של הפילה במלח ופלפל שחור ומניחים אותו על שאלוט טחון. לשפשף את החלק העליון של הדג עם הנותרים 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל שחור. צולים את ההליבוט על המדף העליון של התנור במשך כ -12 דקות, עד שהוא בקושי אטום במרכז.
מעבירים את ההליבוט, עם מיצי הבישול שלו, למגש, כף השומר המטוגן לצד ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.