הליבוט רך טאקו עבור שני
הליבוט רך טאקו המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו פלפל חלפיניו, מלח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו הליבוט רך טאקו, טאקו הליבוט, ו טאקו הליבוט אלסקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המנגו, האבוקדו, הבצל, הג ' לפנו, הכוסברה, 1 כפית שמן, מיץ לימון ודבש; מניחים בצד.
מברישים הליבוט בשמן שנותר; מפזרים מלח ופלפל.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל הליבוט, מכוסה, על אש גבוהה או צולים 3-4 אינץ'. מהאש למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מניחים עלי חסה על טורטיות; מעל תערובת דגים ומנגו.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר]()
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון