הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות
הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא עד 6 אנשובי פילה, עלי טימין, מיץ צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום.
הוראות
רוטב זה יכול להיעשות עם או בלי עגבניות. אם אתה משתמש עגבניות ברוטב, להבקיע את העורות בתחתית העגבניות עם X גדול, להיזהר לא לחתוך עמוק יותר מאשר העור. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה לאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת או מלקחיים, מגניב דקה או 2 עד שאתה יכול להתמודד, ואז לקלף את העור וקוביות העגבניות לחתיכות קטנות.
מניחים את הצדפות, יין ומיץ צדפות בסיר גדול ומביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים 8 עד 10 דקות כדי לפתוח את הצדפות. לגרוף את הצדפות ולקלף אותם, מקום במיכל אחסון מזון להתקרר לחלוטין. לאחסן את הצדפות במקרר עד מוכן לשימוש. מסננים את המלאי ואת המילואים, למחוק את הסיר ולחזור לחום.
בינתיים, לעשות ממרח פירות ים על ידי הוספת בצל אדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה למעבד המזון ואת הדופק-קוצצים לתוך בצק עבה, אבל קצוץ דק, מנוקד.
מחממים כ 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת, בסיר הצדפה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מוסיפים את פילה אנשובי ולהמיס אותם לתוך השמן, 1 דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף את הדבק ומערבבים 2 דקות.
הוסף את המניה השמורה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את העגבניות, מבשלים 5 דקות, ואז לקרר את הרוטב לחלוטין ולאחסן לארוחת הכנה מראש.
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור פסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
בינתיים, לחמם את הרוטב על אש בינונית. לאחר הפסטה כבר ירד לבשל, מערבבים את הצדפות לתוך הרוטב ומבשלים כמה דקות.
להוסיף מצקת של מי בישול עמילניים לרוטב ולזרוק עם פסטה 1 עד 2 דקות לטעמים לשלב ולספוג לתוך הפסטה.