קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות
הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא עד 6 אנשובי פילה, עלי טימין, מיץ צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום.

הוראות

1
רוטב זה יכול להיעשות עם או בלי עגבניות. אם אתה משתמש עגבניות ברוטב, להבקיע את העורות בתחתית העגבניות עם X גדול, להיזהר לא לחתוך עמוק יותר מאשר העור. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה לאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת או מלקחיים, מגניב דקה או 2 עד שאתה יכול להתמודד, ואז לקלף את העור וקוביות העגבניות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את הצדפות, יין ומיץ צדפות בסיר גדול ומביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים 8 עד 10 דקות כדי לפתוח את הצדפות. לגרוף את הצדפות ולקלף אותם, מקום במיכל אחסון מזון להתקרר לחלוטין. לאחסן את הצדפות במקרר עד מוכן לשימוש. מסננים את המלאי ואת המילואים, למחוק את הסיר ולחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, לעשות ממרח פירות ים על ידי הוספת בצל אדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה למעבד המזון ואת הדופק-קוצצים לתוך בצק עבה, אבל קצוץ דק, מנוקד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים כ 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת, בסיר הצדפה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את פילה אנשובי ולהמיס אותם לתוך השמן, 1 דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף את הדבק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הוסף את המניה השמורה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
מוסיפים את העגבניות, מבשלים 5 דקות, ואז לקרר את הרוטב לחלוטין ולאחסן לארוחת הכנה מראש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור פסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
בינתיים, לחמם את הרוטב על אש בינונית. לאחר הפסטה כבר ירד לבשל, מערבבים את הצדפות לתוך הרוטב ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
להוסיף מצקת של מי בישול עמילניים לרוטב ולזרוק עם פסטה 1 עד 2 דקות לטעמים לשלב ולספוג לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת