קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות

הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות
הלינגוויני האולטימטיבי עם רוטב צדפות דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא עד 6 אנשובי פילה, עלי טימין, מיץ צדפות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום.

הוראות

1
רוטב זה יכול להיעשות עם או בלי עגבניות. אם אתה משתמש עגבניות ברוטב, להבקיע את העורות בתחתית העגבניות עם X גדול, להיזהר לא לחתוך עמוק יותר מאשר העור. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה לאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת או מלקחיים, מגניב דקה או 2 עד שאתה יכול להתמודד, ואז לקלף את העור וקוביות העגבניות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מניחים את הצדפות, יין ומיץ צדפות בסיר גדול ומביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים 8 עד 10 דקות כדי לפתוח את הצדפות. לגרוף את הצדפות ולקלף אותם, מקום במיכל אחסון מזון להתקרר לחלוטין. לאחסן את הצדפות במקרר עד מוכן לשימוש. מסננים את המלאי ואת המילואים, למחוק את הסיר ולחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בינתיים, לעשות ממרח פירות ים על ידי הוספת בצל אדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה למעבד המזון ואת הדופק-קוצצים לתוך בצק עבה, אבל קצוץ דק, מנוקד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים כ 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת, בסיר הצדפה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את פילה אנשובי ולהמיס אותם לתוך השמן, 1 דקה בערך, ולאחר מכן להוסיף את הדבק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
הוסף את המניה השמורה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות, מבשלים 5 דקות, ואז לקרר את הרוטב לחלוטין ולאחסן לארוחת הכנה מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור פסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
בינתיים, לחמם את הרוטב על אש בינונית. לאחר הפסטה כבר ירד לבשל, מערבבים את הצדפות לתוך הרוטב ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
להוסיף מצקת של מי בישול עמילניים לרוטב ולזרוק עם פסטה 1 עד 2 דקות לטעמים לשלב ולספוג לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת