קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות40
ציון בריאות3
מגזין

הלנה טמאלס

הלנה טמאלס
הלנה טמאלס היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, בצק קמח תירס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו גבינה עם טמאלס צ'ילה קלוי: טמאלס דה קווסו קון ראג' אס, טאמאלס סנטאפרה או בוגוט אינגנוס (אזור סנטה פה טאמאלס), ו טמאלס טולימנס (טמאלס אזור טולימה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים קליפות תירס במים חמים כדי לכסות 1 שעה או עד להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים קליפות ומייבשים.
3
מורחים 2 כפות בצק קמח תירס למלבן בגודל 3 על 5 אינץ 'בצד אחד של קליפה 1, ומשאירים גבול בגודל 2 אינץ' בקצה הצר התחתון וגבול בגודל 1/2 אינץ ' בצד אחד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
כפית 2 גדוש כפות עוף מילוי למטה מרכז של קמח תירס בצק מלבן, יצירת 1-אינץ-רחב רצועת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
רול קליפה למעלה, החל בצד הארוך עם גבול 1/2 אינץ', מצרף מילוי בשר עם התור הראשון. מקפלים סוף תחתון עם גבול 2 אינץ ' מעל, ומאובטח עם מחרוזת מטבח או רצועה צרה של קליפת תירס מרוככת. חזור על ההליך באמצעות בצק קמח תירס שנותר ומילוי עוף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
צרור יחד 6 קליפות תירס מלאות, דפנות התפר פנימה וקצוות פתוחים הפונים לאותו כיוון, ומאובטחים בחוט מטבח. חזור על ההליך עם קליפות התירס המלאות שנותרו, והכין 2 צרורות נוספים של 6 קליפות תירס מלאות כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
עמדו על כל 3 חבילות קליפות התירס, קצוות פתוחים, בסיר גדול של 12 ליטר. (אם החבילות לא יעמדו זקופות בסיר, הניחו כוס מדידה של 2 כוסות זכוכית הפוכה בסיר כדי שחבילות קליפות התירס ינוחו עליהן.)
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים יחד רוטב עגבניות, אבקת צ ' ילי וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
יוצקים תערובת רוטב עגבניות ו -2 1/2 ליטר מים סביב צרורות קליפות תירס בסיר. (אין לשפוך ישירות על קליפות תירס.) מכסים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים, מכוסה, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קליפות תירסקליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר טמאלס, להשליך תערובת רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
TamalesTamales

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.