המבורגר הוואי חם (ספאם, אננס, שוויצרי, ומיונז Sriracha)
המתכון המבורגרים הוואי חם (ספאם, אננס, שוויצרי, מיונז Sriracha) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מאפינס, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבשיל ספאם ואננס הוואי, המבורגרים כוסברה עם מיונז Sriracha, ו המבורגר הודו עסיסי עם מיונז Sriracha ובצלצלים חרוכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בשר לארבעה אפילו ערימות וצורה לקציצות המבורגר על 1/2 אינץ רחב יותר מאפינס אנגלית. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מערבבים מיונז ו sriracha בקערה קטנה. תניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים המבורגרים ישירות מעל הצד החם של גריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד רשם טמפרטורה חרוך ופנימי 125 עד 130 ° F על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, על 5 דקות בסך הכל, או 57° עד140 עבור בינוני, על 6 דקות בסך הכל. מעל כל קציצת המבורגר עם 1 פרוסת גבינה, ולאחר מכן להעביר צלחת גדולה ואוהל עם רדיד אלומיניום.
מניחים ספאם ופרוסות אננס בצד חם של גריל ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד מחומם דרך חרוך היטב.
מניחים 1 פרוסת גבינה על גבי כל קציצת ספאם.
להעביר דואר זבל ואננס לצד מגניב של גריל.
טוסט מאפינס אנגלי על גריל.
מניחים לחמניות תחתית על קרש חיתוך. למעלה עם פרוסת אננס.
תוסיף קציצת המבורגר. למעלה עם דואר זבל. למעלה עם מיונז sriracha, אז לסגור בורגר.