המבורגר חמאה טוב יותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגר חמאה טוב יותר. מנה אחת מכילה 1909 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו181 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו ארבע קציצות בשר של אנגוס במשקל 8 אונקיות, פפריקה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו המבורגר חמאת בוטנים, המבורגר חמאת בוטנים, ו חמאת בוטנים והמבורגר בייקון עם צ'אטני אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור החמאה המורכבת: מערבבים יחד את החמאה, בזיליקום, פטרוזיליה, טרגון, קאיין ושום; מתבלים במלח ופלפל. כפית את התערובת על פיסת פלסטיק לעטוף בתל 6 אינץ ' ארוך. מקפלים את לעטוף פלסטיק על התערובת כדי לצרף אותו, לגלגל אותו כדי ליצור יומן על 2 1/2 אינץ ' בקוטר. להירגע עד המשרד, על 2 שעות.
עבור איולי שום קלוי: למזג את המיונז, מיץ לימון, פפריקה, קאיין, כמון ושום במעבד מזון עד חלקה.
להמבורגרים: מחממים התנור לצלות.
צור בשר בקר טחון לתוך 4 קציצות. דחוס פרוסת החמאה מתחם בתוך כל אחד ולצלות את ההמבורגרים כדי doneness הרצוי.
הוסף עוד פרוסה של החמאה לחלק העליון של כל המבורגר, ואחריו פרוסת גבינה. צלייה קצרה, רק עד שהגבינה תימס.
מגישים על לחמניות עם תלולית קטנה של איולי על גבי הגבינה.