המבורגר לואיזיאנה
לואיזיאנה בורגר היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1179 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ופלפל, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. המבורגר לואיזיאנה, בורגר מועדון: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, ו בורגר מועדון: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, הרוטב החריף, הקורניצ ' ונים, הבצל הירוק והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מערבבים יחד את הפפריקה, הפלפל, המלח, הטימין, אבקת השום, אבקת הבצל והקאיין בקערה קטנה.
מברישים בשמן, מתבלים את שני הצדדים במלח.
מפזרים 1 צד של כל קציצה עם תערובת התבלינים, מקפידים למרוח את התבלינים לתוך הבשר, ואז לטפטף שמן לפני הצלייה.
מחממים את 2 כפות השמן במחבת ברזל יצוק על גבי סורגי הגריל עד שהוא מתחיל להבהב. אם משתמשים בתבנית ברזל יצוק, מניחים את ההמבורגר בתבנית ומבשלים עד שהוא חרוך מעט והתבלינים יצרו קרום, בערך 1 1/2 דקות (היזהרו לא לשרוף את התבלינים.) הופכים את ההמבורגר, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד לרווחיות הרצויה. אם משתמשים בגריל, צולים את ההמבורגרים על סורגי הגריל בערך באותה פרק זמן. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות גבינה במהלך 30 השניות האחרונות של הבישול, עד שהגבינה נמסה.
שים את ההמבורגרים על הלחמניות, מעליהם את החזיר, חלק מהבצל וחלק מרוטב המיונז וצ ' יפס תפוחי האדמה. השתמש בשיפוד כדי להחזיק את ההמבורגר יחד.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את קוטארלה סודלה מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![קוטארלה סודאל מרלוט]()
קוטארלה סודאל מרלוט
בצבע סגול עמוק, סודאל הוא אדום עם פירות שחורים דיו,תבלינים מתוקים ומינרלים-כולם ארוגים יחד עם מידה של עדינות שקוראת לבן דודו הנערץ, מונטיאנו, בראש. על החיך היין עסיסי אך מובנה עם טאנין שופע מלוטש וגמיש במרקם. גימור מאוזן באורך בינוני מתחנן ללגימה נוספת והופך את סודלה לשתיין יומיומי בלתי ניתן לערעור.זוג סודייל עם ארוחת הערב שלך באמצע השבוע, או רומן מתואם יותר בקפידה. פטריית פורטובלו ממולאת, רוטב בולונז מבושל לאט, או סטייק קליפה צרוב עם צ ' יפס והפחתת יין אדום, כולם ישתלבו יפה עם סודאל.