קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

המבורגר לואיזיאנה

המבורגר לואיזיאנה
לואיזיאנה בורגר היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1179 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ופלפל, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. המבורגר לואיזיאנה, בורגר מועדון: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, ו בורגר מועדון: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מקציפים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, הרוטב החריף, הקורניצ ' ונים, הבצל הירוק והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
GherkinsGherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים יחד את הפפריקה, הפלפל, המלח, הטימין, אבקת השום, אבקת הבצל והקאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעצבים את הבשר לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מברישים בשמן, מתבלים את שני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
מפזרים 1 צד של כל קציצה עם תערובת התבלינים, מקפידים למרוח את התבלינים לתוך הבשר, ואז לטפטף שמן לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים את 2 כפות השמן במחבת ברזל יצוק על גבי סורגי הגריל עד שהוא מתחיל להבהב. אם משתמשים בתבנית ברזל יצוק, מניחים את ההמבורגר בתבנית ומבשלים עד שהוא חרוך מעט והתבלינים יצרו קרום, בערך 1 1/2 דקות (היזהרו לא לשרוף את התבלינים.) הופכים את ההמבורגר, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד לרווחיות הרצויה. אם משתמשים בגריל, צולים את ההמבורגרים על סורגי הגריל בערך באותה פרק זמן. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות גבינה במהלך 30 השניות האחרונות של הבישול, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
שים את ההמבורגרים על הלחמניות, מעליהם את החזיר, חלק מהבצל וחלק מרוטב המיונז וצ ' יפס תפוחי האדמה. השתמש בשיפוד כדי להחזיק את ההמבורגר יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את קוטארלה סודלה מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
קוטארלה סודאל מרלוט
קוטארלה סודאל מרלוט
בצבע סגול עמוק, סודאל הוא אדום עם פירות שחורים דיו,תבלינים מתוקים ומינרלים-כולם ארוגים יחד עם מידה של עדינות שקוראת לבן דודו הנערץ, מונטיאנו, בראש. על החיך היין עסיסי אך מובנה עם טאנין שופע מלוטש וגמיש במרקם. גימור מאוזן באורך בינוני מתחנן ללגימה נוספת והופך את סודלה לשתיין יומיומי בלתי ניתן לערעור.זוג סודייל עם ארוחת הערב שלך באמצע השבוע, או רומן מתואם יותר בקפידה. פטריית פורטובלו ממולאת, רוטב בולונז מבושל לאט, או סטייק קליפה צרוב עם צ ' יפס והפחתת יין אדום, כולם ישתלבו יפה עם סודאל.