המבורגר נקניק חם עם ברוקולי רב ופרובולון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1062 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרווה טחון, בצל מגורען, שום מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. מתכונים דומים: נקניק וברוקולי ראב בורגר, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה, שומר, מרווה, בצל, שום ומלח, לפי הטעם. טופס את הבשר לתוך 4 קציצות, לשים על צלחת מעיל עם טפטוף של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר החום, ווסטרשייר, חומץ, רוטב עגבניות ופלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים עד התערובת הופכת עקביות רוטב סטייק עבה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף כמה סנטימטרים של מים למחבת בינונית על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז מלח את המים ומוסיפים את רב הברוקולי. לבשל במשך 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את האספסוף ברוקולי ללוח חיתוך ולחתוך אותו לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד. להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית ולהוסיף 1 כף שמן זית כתית. מערבבים את השום הקצוץ ואת האספסוף ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ברוקולי רבה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
לטגן במשך 2 דקות, ואז עונה עם כמה סבכים של אגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6
מחממים רסס של שמן זית כתית מעולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הקציצות ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות בכל צד. למעלה את הקציצות עם פרוסה של פרובולון במהלך הרגע האחרון של זמן לבשל ואוהל עם נייר כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פרובולון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחלקים את האספסוף ברוקולי על תחתית הלחמניות ומעלה עם קציצות נקניק גביני. למרוח חלק מהרוטב החם על צמרות רול ולכסות את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניק
ברוקולי רבה
10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מגישים את ההמבורגרים על צלחות בודדות עם כמה צ ' יפס לצד.