המבורגר נקניק חם עם ברוקולי רב ופרובולון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1062 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרווה טחון, בצל מגורען, שום מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. מתכונים דומים: נקניק וברוקולי ראב בורגר, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה, שומר, מרווה, בצל, שום ומלח, לפי הטעם. טופס את הבשר לתוך 4 קציצות, לשים על צלחת מעיל עם טפטוף של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הסוכר החום, ווסטרשייר, חומץ, רוטב עגבניות ופלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים עד התערובת הופכת עקביות רוטב סטייק עבה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת Milk Duds
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף כמה סנטימטרים של מים למחבת בינונית על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז מלח את המים ומוסיפים את רב הברוקולי. לבשל במשך 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את האספסוף ברוקולי ללוח חיתוך ולחתוך אותו לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד. להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית ולהוסיף 1 כף שמן זית כתית. מערבבים את השום הקצוץ ואת האספסוף ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ברוקולי רבה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
לטגן במשך 2 דקות, ואז עונה עם כמה סבכים של אגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6
מחממים רסס של שמן זית כתית מעולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הקציצות ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות בכל צד. למעלה את הקציצות עם פרוסה של פרובולון במהלך הרגע האחרון של זמן לבשל ואוהל עם נייר כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פרובולון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מחלקים את האספסוף ברוקולי על תחתית הלחמניות ומעלה עם קציצות נקניק גביני. למרוח חלק מהרוטב החם על צמרות רול ולכסות את ההמבורגרים.