המבורגר עוף יווני עם רוטב צזיקי
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, יוגורט יווני, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. נסו המבורגר עוף יווני עם רוטב צזיקי, המבורגר טלה יווני עם רוטב צזיקי, ו המבורגר הודו יווני עם רוטב צזיקי (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. חותכים מספיק מלפפון שווה 1/2 כוס; מקום בקערה קטנה (פרוסה 8 פרוסות מלפפון הנותרים עבור כריכים; להפריש). מערבבים במרכיבי הרוטב הנותרים; מקררים עד מוכן לשימוש.
בקערה גדולה, מערבבים עוף, תרד, זיתים, קורנפלור, אורגנו, שום, מלח ופלפל. צורה לתוך 4 קציצות סגלגל, כל אחד על 1/2 אינץ ' עבה. על מחבת צלייה, קציצות במקום. צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום 10 עד 12 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום מוכנס במרכז המבורגרים קורא לפחות 74°.
מניחים המבורגרים בחצאי כיס פיתות. כדי לשרת, מעל כל המבורגר עם עגבניות, פרוסות מלפפון על 3 כפות רוטב.