המבורגר תירס ושני שעועית עם קטשופ צ'יפוטלה
המבורגר תירס ושני שעועית עם קטשופ צ'יפוטלה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ ליים, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: המבורגרים שעועית שחורה עם קטשופ צ'יפוטלה, צ'יפוטלה שעועית שחורה קינואה המבורגרים עם תירס מתוק, ו המבורגר הודו עם כוסברה עם קטשופ צ'יפוטלה.
הוראות
כדי להכין המבורגרים, שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים שעועית ושעועית שחורה בקערה גדולה; מחית חלקית עם מזלג.
מוסיפים פירורי לחם, תירס, בצל וביצה; מערבבים עד מעורבב היטב. טופס תערובת שעועית לתוך 4 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד קריספ ומתחילים להשחים.
כדי להכין קטשופ, לשלב קטשופ, דבש, מיץ ליים, אבקת צ ' ילה, כמון, ערבוב עם מקצף.
מורחים 1 כף קטשופ על החצי התחתון של כל לחמניה; העליון כל מנה עם פטי, עלי חסה 1 ו 1 פרוסת עגבניות (אם תרצה), וחצי העליון של לחמניה.