אם יש לכם עגבניות, בשר טחון רזה במיוחד, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו Andouille והמבורגרים בשר עם מיונז חריף בצל מקורמל, המבורגר הודו עם בצל אדום מקורמל, ו המבורגר הודו עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל וסוכר בשמן חם במחבת nonstick גדולה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל. מערבבים 1/4 כוס מים, חומץ, ו 1/4 כפית מלח. מניחים את התערובת בצד, וחמים.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
חומץ
בצל
סוכר
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שלב בשר בקר טחון, רסק עגבניות, פטרוזיליה, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל; צורה לתוך 4 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
בשר טחון
פטרוזיליה
פלפל
מלח
3
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40