המבורגרים ברצלונה
אם יש לכם שום, גבינת מנצ'גו, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו כלב ברצלונה, פנצ'וס, סגנון ברצלונה, ו Paellan בברצלונה: קונספירציה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
הסר את הקרום מ 1 פרוסת לחם לקרוע את הלחם לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים למחבת יחד עם השום ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים את השקדים ומבשלים עד הזהב, כ -3 דקות.
העברה למעבד מזון מיני או בלנדר יחד עם פלפלים קלויים, חומץ, הנותרים 2 כפות שמן זית, 1/2 כפית פפריקה ו 1/4 כפית מלח. דופק עד מעט עבה.
מערבבים בעדינות את בשר הקרקע, שאלוט, 1 כפית מלח ואת 1/2 כפית פפריקה הנותרים בקערה עם הידיים עד רק בשילוב. טופס לתוך ארבע 1 אינץ ' עבה קציצות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מברשת עם שמן זית, ולאחר מכן להוסיף את הקציצות ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. הפוך ולמעלה את הקציצות עם גבינה; לבשל 4 עד 5 דקות יותר.
מורחים את רוטב הפלפל הקלוי על 8 פרוסות הלחם הנותרות.
מגישים את ההמבורגרים על הלחם עם חסה.