הכנת המנה לוקחת כ 34 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים טלה עם צזיקי טחון, המבורגרים טלה עם פטיאן וחומוס, ו רגל כבש טבולה.
הוראות
1
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיפים את המטבעה, זיתים שחורים, בצל אדום ופירורי לחם למעבד מזון. דופק עד מעורבב היטב. בקערה גדולה, לשלב את תערובת הזית עם הבשר. באמצעות הידיים שלך, לעצב את תערובת הבשר לתוך 6 קציצות המבורגר ומניחים על גריל חם, משומן. גריל ההמבורגרים במשך כ 7 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדל
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בלילת לחם תירס
מים כדי לאפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
טוסט הלחמניות על הגריל ולבנות את ההמבורגרים על לחמניה קלויה עם סלט צ ' ילה מלפפון קטן. אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לשרת.
5
מוסיפים שאלוט, מלפפון, שום, זנגביל וצ ' ילי לקערה וללכת עם חומץ אורז. לזרוק מעיל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה