המבורגרים כבש מפולפלים עם ריבה "עגבניות חמות" עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בזיליקום, שמן שומשום, קרקע צפופה מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים כבש עם צ'אטני אדום וירוק, המבורגרים כבש עם איולי עגבניות מיובשות, ו המבורגרים טלה אוסטרלים עם גבינת עיזים ותבלינים עגבניות.
הוראות
1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
לטעום ולהוסיף את רוטב הפלפל שנותר לפי הטעם. המשך בישול עד התערובת מגיעה עקביות דמוית ריבה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד להתקרר. מערבבים את בזיליקום לתוך תערובת מקורר העונה לטעום עם מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ריבה
3
כדי להפוך את הריבה, לשלב את העגבניות, סוכר, זנגביל, חומץ, ו 1/2 כפית של רוטב פלפל בסיר שאינו מגיב להבה הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מניחים את המחבת על מתלה הגריל ומביאים את התערובת לרתיחה איטית. המשך מבעבע, ערבוב מדי פעם ונע לסירוגין את החום לפי הצורך, עד התערובת מצטמצמת בחצי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הזז את המחבת לחלק הכי מגניב של המדף ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את הטלה, תערובת פלפל, שום, שמן שומשום, מרלו בקערה גדולה ועונה עם מלח. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים, פונים פעם אחת, עד שנעשה העדפה, על 4 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של המדף כדי טוסט קל.
ג ' יימס מקניר שימש כשופט הראשי של בניית המבורגר טוב יותר מאז שהחל ב-1990, כשהוא מוביל הן את תהליך הבחירה האזורי והן את שיפוט תחרות הבישול; כיום הוא יושב ראש התחרות הלאומית. הוא מחברם של יותר מארבעים ספרי בישול, כולל המבורגרים, בשר בקר, עוף, תירס, גריל, פיצה, ואת ספר הבישול עמק נאפה סאטר הביתה, וקיבל פרס של מצוינות מן האגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים. מקניר מלמד גם שיעורי בישול ונותן הרצאות קולינריות ברחבי הארץ, והופיע בתוכניות טלוויזיה לאומיות ומקומיות רבות. הוא גר בעמק נאפה.