קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

המבורגרים לטיניים עם בצל מקורמל ומיונז חלפיניו חמוצים ופלפל אדום

המבורגרים לטיניים עם בצל מקורמל ומיונז חלפיניו חמוצים ופלפל אדום
המבורגרים לטיניים עם בצל מקורמל ו Jalapeno להתענג ומיונז פלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ותביאו את התיבול של אדובו, פירורי לחם, צ'אק טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים עם בצל מקורמל, Jalapeño Relish ומיונז פלפל אדום, המבורגרים עם בצל ופלפל צלויים במחבת, ו פטי להמס עם פלפל אדום מקורמל, Jalapeno ובצל {בגידה}- הסתיים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, מערבבים היטב ביד את הבשר הטחון, את הצ ' וריסו, את התיבול adobo, את הבצל המגורד ואת פירורי הלחם. טופס את ההמבורגרים לתוך 6 קציצות מבלי ללחוץ אותם יותר מדי או שהם יכולים להיות קשים. קו תבנית אפייה עם נייר שעווה ולשים את ההמבורגרים זה לצד זה בשכבה אחת. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. זה יעזור להמבורגרים להחזיק מעמד. אם אתה עושה יותר ממה שאתה צריך רק להפריד עם נייר שעווה ולהכניס לתוך שקית מקפיא אחסון לשימוש עתידי.;
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
צ ' וריסוצ ' וריסו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
5
מוסיף את צ ' ילי חלפיניו והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
סוכר חוםסוכר חום
6
לטגן במשך 15 דקות או עד הבצל והצ ' ילי הם caramelized ורך. תניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
7
מסננים את הפלפלים האדומים קלויים ולשים אותם בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
8
מוסיפים את המיונז, ומתבלים במלח ופלפל. מחית את המיונז ופלפלים אדומים קלויים עד בשילוב טוב ואת התערובת חלקה. הערה: זה עשוי להיעשות עד 2 ימים לפני הזמן, ולמעשה הטעם יהיה שלם יותר עם מצמרר לילה.;
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
9
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
כירייםכיריים
גרילגריל
10
מניחים את ההמבורגרים על הגריל החם או פאן עד מבושל עד doneness הרצוי. בשל צ ' וריסו גלם במתכון, לפחות בינוני היטב מומלץ, כ 10 דקות בכל צד. ב 5 הדקות האחרונות של בישול, העליון את ההמבורגרים עם פרוסות גבינה כך שהוא יכול להמיס. אם הגריל שלך יש מכסה, לשים אותו על בקצרה יעזור גבינה להמס במהירות ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
1
מורחים על 1 כף של מיונז פלפל אדום משני הצדדים של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פלפל אדוםפלפל אדום
מורחיםמורחים
גלולגלול
2
להניח המבורגר על החצאים התחתונים, העליון עם כמה כפיות של בצל קרמל ותבלינים jalapeno.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
להתענגלהתענג