המבורגרים מערביים קלאסיים
המתכון הקלאסי המבורגרים מערביים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 650 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר טחון, בצל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו המבורגרים מערביים צלויים לצד הבריכה, המבורגרים גרמניים קלאסיים, ו המבורגרים עדשים קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון, בקבוצות במידת הצורך, מפנה מדי פעם, עד השחמה משני הצדדים פריך, 8 עד 10 דקות. עם מלקחיים, להעביר מגבות נייר לניקוז. כאשר מגניב, לשבור כל פרוסה לשניים.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, בצל, שום, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל להתמזג.
מוסיפים בשר בקר ופירורי לחם ומערבבים בעדינות. טופס לתוך 10 קציצות שוות, כל כ 4 1/2 אינץ ' רחב.
מברשת פרוסות בצל קלות משני הצדדים עם שומן בייקון במחבת. להשליך שומן שנותר.
להניח קציצות ופרוסות בצל על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. מבשלים, הופכים בשר ובצל פעם לחום משני הצדדים, עד שמדחום מוכנס במרכז החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 160 (כבר לא ורוד במרכז), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
בערך 2 דקות לפני הקציצות נעשות, מעל כל אחת עם פרוסת גבינה. כמו כן להניח חצאי לחמניה, לחתוך בצד למטה, על גריל וטוסט 1 עד 2 דקות.
להגדיר תחתיות לחמניה על מגש או צלחות. עם מרית רחבה, להעביר קציצות תחתיות לחמניה. מעל כל אחד עם פרוסת בצל בגריל, 2 חתיכות של בייקון, וכפית של סלט כרוב מיוחד.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי עם צמרות לחמניה.