המבורגרים עדשים אדומים מתובלים כמון
אם יש לך עלי פטרוזיליה, שיני שום, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: המבורגרים עדשים גזר מתובל, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו ממרח כמון קל-עדשים.
הוראות
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים את העדשים עד שהם עדינים מאוד, על 10 דקות.
מחממים את המטגן. במחבת בינונית, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים את הגזר ושני שלישים של השום ומבשלים עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ 4 דקות. מערבבים את הכמון ואת קאיין ולהסיר מן החום.
מערבבים את העדשים, פירורי לחם, 3 כפות של פטרוזיליה, ביצים, מלח ופלפל. צור את התערובת לתוך 16 1/4-גביע המבורגרים.
מברישים את נייר הכסף ואת שני הצדדים של המבורגרים עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית. צלייה עד הזהב, כ -3 דקות לכל צד.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את היוגורט עם מיץ לימון ואת השום הנותר ו 1 כף פטרוזיליה.
מגישים את ההמבורגרים חמים, עם רוטב היוגורט בצד.