המבורגרים עם זיתים, עגבניות מיובשות ופקורינו
המבורגר טוחן מתכון עם זיתים, עגבניות מיובשות, פקורינו מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, דוחן, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, שומר קלוי עם עגבניות חרוכות, זיתים ופקורינו, ו פוקצ'ה עם בצל, עגבניות מיובשות שמש, פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות מים דוחן בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים לאט עד שזה כמו דגני בוקר סמיך, גס וחם, כ -30 דקות. לחשוף ומערבבים היטב לשלב כל פיסות אחרונות של מים. לגרד את דוחן לתוך קערה גדולה מגניב במשך 10 דקות.
בינתיים, לשים את העגבניות המיובשות והשום בקערה חסינת חום קטנה. מכסים במים רותחים ותלולים במשך 10 דקות.
מניחים את צנוברים במחבת בינונית יבשה להגדיר מעל חום בינוני נמוך. טוסט עד השחמה קלה וריחני, על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים אותם לתוך הקערה עם דוחן.
מסננים את העגבניות המיובשות והשום במסננת משובחת ומוסיפים אותם לקערה עם דוחן.
מוסיפים את הזיתים, גבינה, פירות יער צלפים, אורגנו ומרג ' ורם. מערבבים היטב, מועכים את החומרים יחד. אתה רוצה מרקם כאן, קצת מזה וזה מפוזר בכל ההמבורגרים, לא מחית מזון לתינוקות. השתמש ידיים עמומות כדי ליצור את התערובת לתוך 6 עגול, אפילו קציצות.
ממיסים את החמאה בשמן זית על אש בינונית במחבת גדולה, רצוי לא דביקה. להחליק את הקציצות למחבת ומבשלים עד מנומר חום קצת פריך, על 4 דקות. הפוך אותם ולהמשיך לבשל עד סט ברחבי, חום מנומר בצד השני, ועכשיו פריך יפה, על 4 דקות יותר. אם המחבת שלך אינה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל 6 הקציצות בבת אחת, לעבוד בשתי קבוצות, באמצעות 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה ללא מלח עבור כל אצווה.
חסוך זמן:השתמש 2 1/3 כוסות דוחן מבושל עד הגרגרים הם שמנת כמו דייסה להשמיט בישול דגנים גולמיים.תעשה את זה קל יותר!למען האמת, המבורגרים דוחן אלה יכולים להתבצע עם הרבה מרכיבים שנמצאו על בר הסלטים של הסופרמרקט שלך: זיתים מכל הסוגים, פלפלים אדומים קלויים, וכדומה. רק זכור לוח טעמים אנטיפסטו איטלקי כדי ליצור גרסה משלך.הערות בודקי * כאן, השתמשנו בלוח איטלקי כדי לאזן את דוחן ארומטי. שים לב כי המתכון קורא גדול, מלבני פירות יער, לא צלפים.* העיתוי לדוחן מבושל הוא קצת מפוקפק שכן הדגנים ידועים לשמצה עבור להרים ומחזיק לחות הסביבה—כמו גם לשחרר אותו בסביבה יבשה. אל תעמוד על הטקס: הרם את המכסה ובדוק את דוחן כפי שהוא מבשל, הוספת מים נוספים לפי הצורך. אתה רוצה מרקם פריך אבל לא חצץ לא נעים.* קציצות אלה יהיו פינוק על לחמניות מחיטה מלאה עם קצת caponata שנרכש, כמו גם בצל אדום פרוס דק וחסה פריכה. אתה יכול גם לחתוך את הקציצות המבושלות לחתיכות בגודל ביס ולזרוק אותם בסלט גדול, בסגנון איטלקי, קצוץ, לבוש עם ויניגרט שמנת.* קציצות אלה לא מחממים כמו גם חלק מהאחרים, למרות שהם עושים חטיפים בשעת לילה מאוחרת גדולים ישר מהמקרר, לחתוך לחתיכות קטנות וטבל בחרדל מעדנייה.
Reprinted from Grain Mains: 101 מפתיע ומספק מתכוני דגנים מלאים לכל ארוחה של היום על ידי ברוס ויינשטיין ומארק Scarbroough. זכויות יוצרים © 2012 by Bruce Weinstein And Mark Scarbough. צילום: טינה רופ. פורסם על ידי Rodale, Inc.