המבורגרים פאייה
המתכון פאייה המבורגרים מוכן בערך בעוד 42 דקות. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 1027 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, שן שום, פינו גריג'יו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בינונית בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני.
מערבבים את השמן ושום בסיר קטן, חסין אש על הגריל ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין והזעפרן והחום, מערבבים מדי פעם ומשתמשים בגב הכפית כדי למחוץ את הזעפרן ועוזרים לשחרר את הצבע, עד שהתערובת מצטמצמת ומעובה, כ -10 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד להתקרר.
כאשר תערובת זעפרן הוא מגניב, מוסיפים את המיונז ומערבבים כדי להתמזג. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
חותכים את צ ' וריסו ואת הדופק במעבד מזון לקצוץ.
מוסיף את השמן, שום, יין, חוטי זעפרן, בצל, פלפל מתוק, מלח, פלפל שחור, פירורי לחם, וביצה ומערבבים היטב. קוצצים בגסות את השרימפס ומוסיפים לתערובת צ ' וריסו.
מוסיפים את העוף המטוגן ומערבבים בעדינות. צורה לתוך 6 קציצות כדי להתאים את הלחמניות.
שים את פרוסות הבצל והפלפל על תבנית אפייה או מגש ומברשת עם השמן.
כאשר הגריל מוכן, לשפשף את מתלה הגריל עם שמן.
מניחים את הקציצות על הגריל ומבשלים 6 דקות לכל צד, עד מבושל דרך, נזהר לא לבשל יתר על המידה. גריל את פרוסות הבצל והפלפל עד פריך ומראה סימני גריל, על 1 דקה לכל צד לפלפלים ו 3 דקות לכל צד לבצל. בזמן שהם מבשלים, טוסט לחמניות.
מורחים את הצדדים קלויים של הלחמניות עם המיונז.
מניחים קציצה על תחתית רול, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל בגריל ופלפלים אדומים, מחלקים באופן שווה. למעלה עם פרוסות עגבניות וחולצות רול.