המבורגרים רעים גדולים
המתכון המבורגרים רעים גדולים יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 700 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -105 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לביבות חמאה אפויות גדולות ורכות, המבורגרים ממולאים בייקון וגבינה (המבורגרים של ג'וסי לוסי), ו המבורגרים טרטר-אלה המבורגרים קטנים טעימים שכולם יאהבו.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קלות את הסורג.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים בצל ופטריות בחמאה מומסת עד שהבצל רך מאוד ומתחיל להשחים, 10 עד 15 דקות.
מפזרים סוכר חום מעל התערובת וממשיכים לבשל עד שהבצל מתקרמל, 5 עד 10 דקות נוספות; מסירים מהאש ומניחים בצד.
מערבבים בקערה בקר טחון, ביצה, פירורי לחם, חזרת, רוטב סטייק, רוטב ווסטרשייר, שום, בצל מיובש, מלח ופלפל שחור; מעצבים 4 קציצות ברוחב של כ -6 אינץ 'ועובי 1/2 אינץ'.
מבשלים המבורגרים על גריל שחומם מראש עד להשחמה מלאה, כ -3 דקות לכל צד. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים המבורגרים עוד 3 דקות לכל צד, ומעלים כל המבורגר בפרוסת גבינת פפרג ' ק לרגע האחרון של הבישול.
מעל כל המבורגר כ -1 / 4 מתערובת הפטריות והבצל, 3 חתיכות בייקון ו -1 כף גוואקמולה להגשה.