קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

המבורגרים שעועית-כרוב עם טריזי בטטה

המבורגרים שעועית-כרוב עם טריזי בטטה
המבורגרים שעועית-קייל עם טריזי בטטה היא מנה עיקרית אמריקאית. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 4 . זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, שמן צמחי, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזאת היא עצומה. מנגל שעועית שחורה, כרוב והמבורגרים בטטה + בגידה, גוואקמולי מעבר להמבורגרים עם טריזי בטטה חריפים, ו בטטה-המבורגרים שעועית שחורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור ומחממים מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את הקייל והשעועית בקערה בינונית ומועכים עד שהשעועית כמעט יוצרת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הגבינה, הבוטנים, 2 כפות מקמח התירס, 1/2 כפית מלח, מעט פלפל וחלבון הביצה. יוצרים לארבע קציצות בעובי של כ-1/2 אינץ'. מכניסים למקרר למשך 20 דקות לפחות. (ניתן להכין מראש ולקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
זורקים את הבטטות עם 1 כף מהשמן ואבקת הקארי. מסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים עד שהם רכים וזהובים בכמה מקומות, זורקים בערך באמצע הדרך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בינתיים מחממים את 1 1/2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה בתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את 3 כפות התירס הנותרות על צלחת. מחפר את שני צידי ההמבורגרים בקמח התירס. מבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהמבורגרים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים כל המבורגר עם 1/2 כף מהמיונז. בנה את ההמבורגרים על המאפינס האנגלים עם חסה, עגבניות ובצל אם תרצה בכך. מחלקים בין ארבע צלחות ארוחת ערב יחד עם הבטטות. מחלקים את היוגורט והאפרסקים בין ארבע קערות קטנות ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים קלויים ללא מלח יבשים, קצוצים דקבוטנים קלויים ללא מלח יבשים, קצוצים דק1כף. חומץ ביין אדוםלבן ביצהלבן ביצה4מאפינס אנגלי מחיטה מלאה, מפוצל וקלוימאפינס אנגלי מחיטה מלאה, מפוצל וקלוי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבן קרקע קמח תירסאבן קרקע קמח תירס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב קפוא, מופשר וסחוט יבשכרוב קפוא, מופשר וסחוט יבש4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםעלי חסה, להגשה, לא חובהעלי חסה, להגשה, לא חובה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיונז דל שומןמיונז דל שומן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומן, להגשהיוגורט דל שומן, להגשה2אפרסקים בשלים, מגולענים וחותכים לטריזים, להגשהאפרסקים בשלים, מגולענים וחותכים לטריזים, להגשה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פלפל ג'ק חתוכה לקוביות דקגבינת פלפל ג'ק חתוכה לקוביות דק425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית פינטו ללא מלח, מנוקזת ושטופהשעועית פינטו ללא מלח, מנוקזת ושטופה4שרימפס וורידיםבצל אדום פרוס, להגשה, אופציונליבצל אדום פרוס, להגשה, אופציונלי2largesבטטות, חתוכות לטריזים בעובי 1/2 אינץ ' (בערך 1 1/4 פאונד)בטטות, חתוכות לטריזים בעובי 1/2 אינץ ' (בערך 1 1/4 פאונד)1באט מומסעגבנייה, להגשה, לא חובהעגבנייה, להגשה, לא חובה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות שפר נאפה עמק מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-42 דולר לבקבוק.
מרלו עמק שייפר נאפה
מרלו עמק שייפר נאפה
משוך את הפקק על מרלו שייפר ותמצא יין אלגנטי ומסוגנן שתופס את מרכז הבמה עם כל הפירות הזניים המושכים שלו, לא מרלו שמשחק מחליף לקברנה סוביניון. צובר מורכבות ממקורות הכרמים המגוונים שלו, מרלו זה שואב את ענביו מכרמים נבחרים ברחבי עמק נאפה. מעורבב עם כמויות קטנות של קברנה פרנק וקברנה סוביניון ומיושן באלון צרפתי, הוא מגיש טעמי פרי שזיף ודובדבן שחור ומרקם גמיש.