המבורגרים שעועית-קייל עם טריזי בטטה היא מנה עיקרית אמריקאית. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 4 . זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, שמן צמחי, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזאת היא עצומה. מנגל שעועית שחורה, כרוב והמבורגרים בטטה + בגידה, גוואקמולי מעבר להמבורגרים עם טריזי בטטה חריפים, ו בטטה-המבורגרים שעועית שחורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור ומחממים מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את הקייל והשעועית בקערה בינונית ומועכים עד שהשעועית כמעט יוצרת עיסה.
מוסיפים את הגבינה, הבוטנים, 2 כפות מקמח התירס, 1/2 כפית מלח, מעט פלפל וחלבון הביצה. יוצרים לארבע קציצות בעובי של כ-1/2 אינץ'. מכניסים למקרר למשך 20 דקות לפחות. (ניתן להכין מראש ולקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
זורקים את הבטטות עם 1 כף מהשמן ואבקת הקארי. מסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים עד שהם רכים וזהובים בכמה מקומות, זורקים בערך באמצע הדרך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצל לבן, חתוך לקוביות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בינתיים מחממים את 1 1/2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה בתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את 3 כפות התירס הנותרות על צלחת. מחפר את שני צידי ההמבורגרים בקמח התירס. מבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהמבורגרים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים כל המבורגר עם 1/2 כף מהמיונז. בנה את ההמבורגרים על המאפינס האנגלים עם חסה, עגבניות ובצל אם תרצה בכך. מחלקים בין ארבע צלחות ארוחת ערב יחד עם הבטטות. מחלקים את היוגורט והאפרסקים בין ארבע קערות קטנות ומגישים בצד.
ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות שפר נאפה עמק מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-42 דולר לבקבוק.
מרלו עמק שייפר נאפה
משוך את הפקק על מרלו שייפר ותמצא יין אלגנטי ומסוגנן שתופס את מרכז הבמה עם כל הפירות הזניים המושכים שלו, לא מרלו שמשחק מחליף לקברנה סוביניון. צובר מורכבות ממקורות הכרמים המגוונים שלו, מרלו זה שואב את ענביו מכרמים נבחרים ברחבי עמק נאפה. מעורבב עם כמויות קטנות של קברנה פרנק וקברנה סוביניון ומיושן באלון צרפתי, הוא מגיש טעמי פרי שזיף ודובדבן שחור ומרקם גמיש.