מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו המהפך האולטימטיבי: לזניה, המהפך האולטימטיבי: המבורגרים, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן כפות 1 במחבת גדולה ורחבה. טיפ בצל ושום, ואז מטגנים עבור 6-8 דקות עד הפיכת הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הגזר ומטגנים במשך 2 דקות יותר. מערבבים את הבשר לתוך המחבת, לשבור אותו כפי שאתה מערבבים. מבשלים ומערבבים על חום גבוה עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את היין ומבשלים בקצרה עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים בקינמון ובאולספייס. עצה בעגבניות, עגבניות טהורות 1 כף מים (מעורבב עם כל מיצים שנותרו בפחית), ולאחר מכן מערבבים לשבור את העגבניות. מתבלים עם קצת פלפל, מוסיפים את כל האורגנו וחצי הפטרוזיליה, מכסים, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 50 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים את הפטרוזיליה הנותרת. ניתן לעשות יום קדימה בקירור בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
5
בעוד הטבחים בשר (אלא אם כן אתה עושה את זה יום קדימה) להכין את חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
מים כדי לאפשר
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מברשת קצת שמן הנותרים על 2 סדינים אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מערבבים את שאר השמן עם מיץ לימון. חותכים את חצילים לתוך 1 ס " מ אורך עבה פרוסות, ואז להניח אותם על סדינים אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מברשת עם שמן לימון לערבב, ואז מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-
10
אופים במשך 20-25 דקות עד רך, ואז להפריש. תנור נמוך ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מורחים 2 כפות גדולות של תערובת הבשר על החלק התחתון של צלחת ovenproof (על 28 x 20 x 6cm עמוק).
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשר
12
הנח את פרוסות חצילים על גבי, חופפים מעט. כפית את שאר תערובת הבשר על גבי. לנצח את הביצים בקערה. Slacken קורנפלור עם קצת יוגורט, מערבבים את שאר היוגורט, ולאחר מכן לערבב את זה לתוך הביצים עם חצי הגבינה. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים ומפיצים את זה על הבשר כדי לכסות אותו.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשר
14
מפזרים את שאר הגבינה, קצת קינמון וצורם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
15
אופים עבור 50 דקות-1 שעות עד מבעבע וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
השאירו מוסקה להתיישב עבור 8-10 דקות, ואז לפזר על כמה פטרוזיליה קצוצה לחתוך לריבועים.
מוסקה עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.