הממתק החום של דודה ביל
הממתק החום של דודה ביל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 15 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 889 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-92 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו סוכר, תמצית ונילן, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הממתק החום של דודה ביל, כרוב ממולא של דודה פגי ודוד ביל, ו ירקות קלויים של ביל.
הוראות
חמאה מנה בגודל 9 על 13 אינץ ' וסיר בינוני וכבד.
בסיר החמאה שלבו 4 כוסות סוכר והשמנת. יש מוכן.
במחבת כבדה גדולה על אש בינונית, יוצקים את 2 כוסות הסוכר הנותרות. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהסוכר מתחיל להימס.
מניחים את הסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. ממשיכים לבשל ומערבבים את הסוכר במחבת עד שהוא נמס לחלוטין וחום בהיר.
יוצקים את הסוכר המומס לאט מאוד, בזרם דק, לתוך השמנת המבעבעת קלות, תוך ערבוב מתמיד (שלב זה עשוי להימשך חמש דקות, ועובד הכי טוב אם מישהו חזק שופך את הסוכר המומס וי-ר-י-ל-ו-ל-ל-י.)
מחממים כעת, ללא ערבוב, ל -242 עד 248 מעלות פרנהייט (116 עד 120 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת כדור יציב אך גמיש.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה סודה לשתייה (התערובת תקצף). זרוק את החמאה לתערובת הקצף ותן לנוח מבלי לערבב 30 דקות.
מערבבים פנימה את הווניל בעזרת כף עץ וממשיכים לערבב במרץ עד שהתערובת מאבדת את הברק שלה, 10 עד 15 דקות. ואז מקפלים פנימה אגוזי פקאן והופכים במהירות ממתקים למנה המוכנה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בואו להתקרר עד רק חם לחתוך חתיכות 1 אינץ'.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נומן רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה