קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

המקרוני והגבינה המפורסם של ג'ולי

המקרוני והגבינה המפורסם של ג'ולי
המקרוני וגבינה המפורסם של ג'ולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 8528 קלוריות, 366 גרם חלבון ו 474 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, קמח, גבינת ג'ק של קולבי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . וזה די טוב. נסו סיר החרס המפורסם של דודה בטי מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו סלט המקרוני המפורסם של ואנגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית ומערבבים במלח, פלפל שחור וחרדל יבש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל, מערבבים כמה פעמים כדי מעיל עם חמאה, ומבשלים עד שקוף, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד לשלב חלק עם החמאה. בהדרגה לשפוך את החלב התאדה, ולהקציף עד הרוטב הוא מעובה מבעבע, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
ערבוב כל הזמן, לערבב את גבינת צ 'דר, גבינה מעובד, וקולבי ג' ק גבינה עד הגבינות נמסו שולבו לתוך הרוטב. מערבבים בגבינת הקוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קולבי ג ' קקולבי ג ' ק
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מערבבים את תערובת הגבינה עם מקרוני מבושל בקערה גדולה, ואז לשפוך לתוך תבנית אפייה רדיד גדול.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
להמיס 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה, ולזרוק את קרוטונים מתובל עם החמאה עד מצופה היטב. לחץ על קרוטונים חמאה לתוך החלק העליון של מקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
קרוטוניםקרוטונים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והקרוטונים הפכו לחומים זהובים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)