המרכיב המסתורי פאי אוכמניות בר
המרכיב המסתורי פאי אוכמניות בר דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך תמצית שקדים, קמח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגת מסתורין אוכמניות, עוגת פירורים אוכמניות, ו 6-מרכיב פילה סלמון בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הקש 1 עוגת בצק קרום לתוך התחתון וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
מערבבים אוכמניות, סוכר, קמח וקינמון יחד בקערה גדולה.
מוסיפים תמצית שקדים; מערבבים למעיל.
יוצקים תערובת אוכמניות לתוך קרום העוגה מוכן. נקדי את תערובת האוכמניות עם חתיכות חמאה. למעלה עם קרום העוגה השני, crimping שני הקשה יחד.
מברשת קרום העליון עם חלב. לעשות כמה חתכים עם סכין לתוך הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה. לעטוף את הקצוות של העוגה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע שריפה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד, ולהמשיך לאפות עד מילוי אוכמניות מבעבע וקרום הוא השחמה, 20 עד 25 דקות יותר. מגניב לפני ההגשה.