המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין
המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים, ירך חזיר צלוי בדבש, ו ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. קח את החזיר מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מלטף אותו יבש עם מגבת נייר, ומתבל את החזיר בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ, לצרוב את החזיר עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל הצדדים, או 12 דקות בסך הכל. קח את החזיר מהמחבת, ולהוסיף את ציר העוף. לגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת, ולשמור את הרוטב.
בעוד בשר החזיר צורב, לטאטא יחד טימין, דבש, וחמאה עד משולב לחלוטין. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. בזהירות לשפשף את התערובת על כל החלק החיצוני של חזיר צרוב.
מניחים את החזיר בדבש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף כי כבר משומן קלות. השתמש בכפית כדי לשפוך את כל תערובת הדבש כי פועל את הבשר בחזרה על גבי ירך החזיר.
יוצקים את ציר העוף מן המחבת הצורב לתוך תבנית האפייה. צולים את החזיר בתנור עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 ° F. קח את החזיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים לתוך מדליונים, ומגישים עם רוטב המחבת וכמה גבעולים נוספים של קורנית טרי.