קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין

המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין
המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים, ירך חזיר צלוי בדבש, ו ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קח את החזיר מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מלטף אותו יבש עם מגבת נייר, ומתבל את החזיר בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ, לצרוב את החזיר עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל הצדדים, או 12 דקות בסך הכל. קח את החזיר מהמחבת, ולהוסיף את ציר העוף. לגרד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת, ולשמור את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בעוד בשר החזיר צורב, לטאטא יחד טימין, דבש, וחמאה עד משולב לחלוטין. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. בזהירות לשפשף את התערובת על כל החלק החיצוני של חזיר צרוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים את החזיר בדבש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף כי כבר משומן קלות. השתמש בכפית כדי לשפוך את כל תערובת הדבש כי פועל את הבשר בחזרה על גבי ירך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
יוצקים את ציר העוף מן המחבת הצורב לתוך תבנית האפייה. צולים את החזיר בתנור עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 ° F. קח את החזיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים לתוך מדליונים, ומגישים עם רוטב המחבת וכמה גבעולים נוספים של קורנית טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות