קושיבינוני
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל

המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של Maman ובצל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, אפונה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, המרכיב הסודי (קארי): מולים בומביי עם אפונה, ו המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת sauté רחבה, צדדית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים, ואת sauté עד רך, ערבוב לעתים קרובות עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הכורכום ומערבבים לתוך הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את האפונה, ומתבלים במלח. מכסים במכסה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני עד גבוה, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים עם באגט חם, פריך.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט