קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים

המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים
המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קמח תירס, חלב חמאה, שמן קנולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): צלעות תנור צ' יפוטלה, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): קטשופ צ' יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, שחו יחד את החלב, הצ ' יפוטלס והאדובו.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים בשקית פלסטיק sealable גדולה עם הדגים, ומרינדה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
חום 1 אינץ ' של שמן במחבת ברזל יצוק עד שהוא מגיע 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד את המלח, הקמח וקמח תירס. לדלות את הדגים בציפוי, ולאחר מכן ומטגנים, שניים בכל פעם, במשך 3 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מגישים עם טריזי לימון, או על לחמניה עם סלט כרוב צ ' יפוטלה קול.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.