המתכון הטוב ביותר להמבורגר
המתכון הטוב ביותר להמבורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 576 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא חזה בקר, צ'אק, צ' אק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), מתכון המבורגר ברווז, ו מתכון המבורגר ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, להסיר כל עור כסף וכל קשה, חלקים מחוספסים מן הצ ' אק, חזה הבקר, ואת הצלעות הקצרות. שמור את העור ואת הסחוס להכנת מלאי בשר או, אם אתה מוצא אותם להיות offputting, להשליך אותם.
באמצעות הסכין שלך, לחתוך את כל חתיכות גדולות של שומן גלוי משלושה סוגים שונים של בשר. חלק שומן מאי-ולמעשה, צריך-להישאר. שמור את השומן הגזוז.
חותכים את צ 'אק, חזה בקר, וצלעות קצרות לקוביות 1 אינץ', שמירה על שלושה סוגים של בשר נפרדים. לשקול את הבשר, עדיין שמירה על סוגים נפרדים. אתה צריך בסופו של דבר עם סך של כ -7 ק " ג.
מלח את חתיכות הבשר, באמצעות 1/2 כוס מלח עבור 7 קילו של בשר. (אם יש לך יותר מ 7 ק "ג של בשר, להשתמש קצת יותר מלח; אם יש לך פחות מ 7 ק" ג, להשתמש קצת פחות מלח. אתה צריך רק תחת כף מלח כשר לכל קילו של בשר בקר.)
מניחים את הבשר על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטרת, עדיין שמירה על שלושה סוגים נפרדים. מקררים, חשופים, במשך 2 ימים. מכסים ומקררים את השומן השמור.
כאשר אתה מוכן לטחון את הבשר, לחתוך 1/2 קילו של שומן שמור לקוביות 1/2 אינץ'. (אם יש לך יותר מ 7 ק "ג של בשר, להשתמש קצת יותר שומן; אם יש לך פחות מ 7 ק" ג של בשר, להשתמש קצת פחות שומן.) שמור את נתחי השומן הנותרים.
הגדר את מטחנת הבשר שלך, בין אם שלה מהסוג המיושן כי מהדקים על הדלפק שלך או קובץ מצורף למעבד מזון schmancy המפואר שלך או מערבל לעמוד.
טוחנים את 1 1/2 קילו של שומן קוביות עם חזה חזה ואת הצלעות הקצרות ולתת לו ליפול לתוך קערה גדולה. עכשיו לעצב רצועת נחיתה רחבה של מיני מ לעטוף פלסטיק על משטח העבודה שלך, באמצעות שכבות חופפות מרובות של פלסטיק לעטוף. להעביר את התערובת של בריסקט הקרקע צלעות קצרות ושומן דרך המטחנה שוב, הפעם הוספת צ ' אק כדי ליצור וריאציה מרקם. כאשר הבשר הטחון יוצא מן המטחנה, בזהירות לתת עמודות של בשר טחון ליפול זה לצד זה על עטיפת פלסטיק במבנה מקביל. ואז לערום את עמודי הבשר כדי ליצור טור אחד גדול של בשר טחון thats 5 אינץ', אה, היקפו. בעדינות לעטוף את הבשר הקרקע בניילון נצמד, לחיצה חזקה מספיק כך העמודה מחזיקה יחד אבל לא כל כך בחוזקה כי אתה לדחוס אותו יותר מדי. לקבלת קלות חיתוך, לקרר את בשר הקרקע לפחות שעה. (בשלב זה ניתן לעטוף את עמוד הבשר בכמה שכבות של ניילון נצמד ולקרר אותו במשך כמה ימים או להקפיא אותו עד שלושה חודשים.)
כאשר אתה מוכן לבשל את ההמבורגר הטוב ביותר, לפתוח את העמוד של בשר טחון, באמצעות סכין חדה, לחתוך אותו כדי ליצור כמה שיותר קציצות המבורגר הטוב ביותר כמו שאתה אוהב, כל 3/4 עד 1 אינץ ' עבה. ממיסים חלק מהשומן השמור על מחבת או במחבת גדולה, רצוי ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. במקביל, לחמם עוד מחבת גדולה אבל ungreased או מחבת על חום בינוני. לצרוב כל קציצה, בלי להזיז אותה, למשך 60 עד 90 שניות. קרום צריך להיווצר. באמצעות מרית מתכת דקה, להפוך את הקציצות בזהירות לצרוב את הצד השני במשך 45 עד 60 שניות.
להעביר את הקציצות למחבת ungreased מעל חום בינוני כדי לסיים את הבישול כדי doneness הרצוי ולאפשר חלק השומן לנקז. כמות הזמן המדויקת תלויה באיך שאתה אוהב את ההמבורגר שלך.
להעביר את ההמבורגרים לנקודה חמה עוד 2 דקות כדי לנוח ולנקז. (ב מזון רחוב מישן הם משתמשים מתלה תיל להגדיר על סנטימטר בערך מעל המחבת. אנחנו חושבים מתלה קירור חוט להגדיר על תבנית אפייה מעוטרת בתנור נמוך גם יעשה את העבודה.)
תכין את ההמבורגר שלך איך שבא לך.