הנאצ'וס הטובים ביותר
הנאצ'וס הטובים ביותר הם ללא גלוטן מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 632 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים, אורגנו, בצל מגורען, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 602 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, מחבת נאצ'וס ארוחת בוקר מ' נאצ'וס האולטימטיבי, ו נאצ' וס, נאצ'וס חריפים. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל התבלינים (אבקת צ ' ילי דרך קאיין) יחד בקערה קטנה.
מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומתבלים אותו עם כל תערובת הטאקו. כאשר הבשר מבשל, השתמש בכפית כדי לשבור את הבשר להתפורר.
מבשלים כ 8 דקות עד הבשר יש השחמה ולנקז את השומן באמצעות מסננת.
החזירו את הבשר למחבת והוסיפו את השעועית המטוגנת והמים.
מחממים את התערובת עד השעועית חלקה מחוממת דרך. להפחית את החום נמוך ולשמור על תערובת שעועית בשר חם בזמן שאתה מכין את הצ ' יפס.
טוסט הצ 'יפס: על מגש תנור 13x18 אינץ' או מחבת גיליון, לסדר את שבבי טורטייה בשכבה אחת, חופפים אותם מעט. טוסט השבבים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, או רק עד שתתחיל להריח את הארומה שלהם.
להרכיב ולאפות את הנאצ ' וס: בזהירות להסיר את המחבת מהתנור העליון עם חצי אחד של גבינות מגורר. אפשר לחום מן הצ 'יפס להמיס את הגבינה מעט לפני ציפוי הצ' יפס עם תערובת בשר ושעועית.
מפזרים את הגבינה שנותרה על הבשר ומחזירים את המחבת לתנור למשך 5 דקות, או עד שהגבינה נמסה במלואה.
למעלה ומגישים: העליון נאצ ' וס עם פיקו דה גאלו, כוסברה קצוצה, פרוסות jalapeño, או כל התוספות המועדפות עליך.