הנקניק של משפחת Tavella
הנקניק של משפחת Tavella נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב נקניק משפחתי, נקניק איטלקי ספגטי פאי {האהוב על המשפחה}, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי.
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא יין ותבלינים כבישה לרתיחה.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מוסיפים חזיר טחון, מלח, פלפל, קינמון ואגוז מוסקט לקערה.
מערבבים היטב עם הידיים כדי להפיץ תבלינים באופן שווה.
צורה על 1/3 כוס (כ 3 עוז.) תערובת חזיר לתוך פטי בצורת אליפסה על 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. חזור על הצורה שנותרה תערובת לקציצות, לערום אותם בשכבות מופרדות על ידי גיליונות של נייר שעווה.
להניח קציצות על גריל מעל גחלים חמים בינוני או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל קציצות, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), על 8 דקות בסך הכל. (לחלופין, קציצות מטגנים במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, פונה לפי הצורך, עד השחמה משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות בסך הכל.) Pile on a platter and serve.