הסהרונים הווינאים של פטרישיה
גשו לסופר וקנו סוכר, שעועית וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו הסהרונים הווינאים של פטרישיה, סהרונים וניל וינאי, ו סלסה פטרישיה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין קטנה וחדה, לפצל את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך קערה קטנה. זרוק את התרמיל.
הוסף 1 כף סוכר ' קונדיטורים ולהשתמש מרגמה או האחורי של כף להלום ולערבב אותם יחד.
מוסיף את הסוכר ' קונדיטורים הנותרים ומערבבים לשלב. לכסות ולתת לעמוד לפחות 1 שעה. האם קדימה: סוכר וניל יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, ללא הגבלת זמן.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה שני בשליש התחתון ואז מחממים ל 177°.
באמצעות מעבד מזון, לטחון את אגוזי מלך לתוך בצק עבה ולאחר מכן להעביר את הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה והסוכר ומכים במהירות בינונית, מגרדים את הקערה מדי פעם, עד משולב לחלוטין, על 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ב -3 קבוצות ומערבבים עד לקבלת בצק חלק, כ -2 דקות.
על משטח מקומח קלות, צורה כפות ערמות של בצק לחבלים באורך 3 עד 4 אינץ', מתחדד את הקצוות. עקום כל חבל לצורת חצי סהר.
העברה לתבנית אפייה, עוזב כ 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים בערך באמצע האפייה, עד חום זהוב בהיר, 18 עד 20 דקות.
תן לעוגיות להתקרר 2 עד 3 דקות ולאחר מכן לגלגל אותם בזהירות בסוכר וניל ולמקם על מדפים להתקרר לחלוטין. המשך לאפות עוגיות על גיליונות אפייה מקורר. האם קדימה: העוגיות ניתן אפוי קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.