הסטייק השוויצרי של אמא שלי
הסטייק השוויצרי של אמא שלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך מים, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים סטייקים לתוך הסיר אחד בכל פעם, מהר השחמה בכל צד.
מוסיף את הבצל לסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד נבול, על 3 דקות. להחזיר את הסטייקים לסיר, ולהוסיף את העגבניות, פטריות, סלרי ופלפל ירוק. מתבלים עם אורגנו ומוסיפים את עלה המפרץ.
מכסים את הסיר, ומבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך כ 1 1/2 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. אם אתה רוצה לעבות את הרוטב, להסיר את הבשר לצלחת. מערבבים יחד את קורנפלור ומים; מערבבים לתוך מיצי פאן.
תן להתבשל במשך כ 2 דקות כדי להתעבות. תחזיר את הבשר לסיר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.