הסטייק השוויצרי של אמא שלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך מים, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי.
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מניחים סטייקים לתוך הסיר אחד בכל פעם, מהר השחמה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר סטייקים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מוסיף את הבצל לסיר, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד נבול, על 3 דקות. להחזיר את הסטייקים לסיר, ולהוסיף את העגבניות, פטריות, סלרי ופלפל ירוק. מתבלים עם אורגנו ומוסיפים את עלה המפרץ.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מכסים את הסיר, ומבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך כ 1 1/2 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. אם אתה רוצה לעבות את הרוטב, להסיר את הבשר לצלחת. מערבבים יחד את קורנפלור ומים; מערבבים לתוך מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תן להתבשל במשך כ 2 דקות כדי להתעבות. תחזיר את הבשר לסיר.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.