הסלט של אנני
אם יש לכם עדשים, שעורה פנינה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סלט הברוקולי של אנני, הסלסה של אנני, ו הנסיכה אנני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עדשים ומרק בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או רק עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעורה 2 3/4 כוסות מים; להביא לרתיחה. מבשלים 18 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
העברת תערובת עדשים לקערה גדולה.
מוסיפים בצל ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום), ערבוב טוב לשלב. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.