הסלמון של מרי קדוגן עם קרום קראנץ ' זול
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, הסלמון של מרי קדוגן עם קרום קראנץ ' זול יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי תרופות, פטרוזיליה, רסיסים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 33 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו הטרטיפלט של מרי קדוגן, עוף היובל של מרי קדוגן, ו בראוניז קראנץ קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
מתבלים את סטייק הסלמון בכל מקום. בנדיבות חמאה צלחת רדוד עמיד מספיק גדול כדי לקחת את הדגים בשכבה אחת. למרוח את הסלמון עם שאר החמאה.
מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה ואת gruyre או המנטלי, ולאחר מכן לחץ על החלק העליון של הסטייקים.
אופים במשך 15-20 דקות, עד הציפוי הוא פריך וזהוב ואת הסלמון מבושל.
מגישים עם תפוחי אדמה וסלט ירוק או ברוקולי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.