קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

הסנדוויץ ' קובאנו

הסנדוויץ ' קובאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הסנדוויץ ' קובאנו. מנה אחת מכילה 2659 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם קובני, חמאה, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלפפון חמוץ שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), Cubano, ו Cubano (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקובה זה נקרא רק el sandwich זה היה כאן בארה " ב כי נתנו לה מדינה!
3
Plancha צריך להיות מוגדר 350 F
4
פורסים את הלחם לחצי לאורכו, מורחים את המיונז על הלחם התחתון ואז מניחים את החזיר הצלוי ואז את החזיר המתוק האפוי ואז את המלפפון החמוץ ואז את הגבינה. כך הגבינה תתמוסס ותתמזג עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
לאחר מכן לשים את הכריך על la plancha ולהפיץ קצת חמאה מומסת על גבי הלחם ולחץ על החלק העליון של plancha. בתוך כ 3 דקות להעלות את החלק העליון של plancha לסובב את הכריך לצד השני ולחזור על תהליך החמאה שוב
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
6
הלחם שלך צריך להיות קלוי והגבינה נמסה. זה צריך להיעשות על 10-15 דקות בהתאם plancha
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
כל תבשיל בשר טוב מתחיל בלילה שלפני. marinating נותן את כל המזונות כי אגרוף נוסף של טעם. אנחנו משיגים את זה עם תפוזים חמוצים ליים הרבה שום טחון, אורגנו יבש כמון טחון. תערובת זו מקבלת להתפשט בכל רחבי בשר חזיר טרי ועיסוי לתוך הבשר .שים את זה במקרר מכוסה בניילון נצמד. למחרת כאשר u מוכנים מחממים את התנור ל 177° למקם את החזיר במחבת צלייה כיסוי בשר חזיר טרי בעור מלח, זה ישמור על בשר החזיר מלהתייבש, לבשל במשך כ 4 עד 5 שעות או עד הבשר שלך מגיע טמפ פנימי של180. זכור להוריד את המלח כי עד עכשיו הפך קשה. העור צריך להיות קלוי ופריך.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כמון טחוןכמון טחון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אגרוףאגרוף
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אפשר לבשר לנוח ולגלף כאשר אתה לא יכול לחכות יותר!
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'