הספגטי של לאדונה ברוטב
הספגטי של לאדונה עם רוטב יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בשר טחון, גזר, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון ובצל על אש בינונית עד הסוף.
מערבבים בשר בקר ובצל, מיץ עגבניות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות, גזר מגורד, תיבול, פטריות, שום, ומלח ופלפל בסיר גדול. מבשלים 2 עד 3 שעות בחום נמוך מאוד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.