העוגה הלבנה של נאני
העוגה הלבנה של נאני היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, עוגה לבנה תוצרת בית קלה עם ציפוי קרם חמאה לבן, ו עוגת Funfetti בלילת עוגת שוקולד צ'יפס לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך הבלילה לסירוגין עם החלב. מערבבים וניל. להפיץ את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגה קופצת חזרה כאשר נלחצת בעדינות במרכז. מגניב מחבתות על מתלה תיל. כאשר מקורר לחלוטין, כפור או למלא לפי הצורך.