העוגה הקלה של אמא
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. לכי לחנות ותקני טרטר, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד וחמאה על גבי דוד כפול או בקערה על סיר של מים רותחים; חום עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים וניל.
מערבבים קמח, סוכר מגורען, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שוקולד, חלב, ביצים ושמנת חמוצה; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך משומן 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
אופים 30 עד 40 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב פאן 5 דקות.
הסר עוגה מחבת; מגניב לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת, חמאה ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים אבקת סוכר בהדרגה, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
חותכים עוגה אופקית לשניים.
מורחים שכבה תחתונה עם חצי מתערובת גבינת שמנת. מכסים עם החלק העליון של העוגה; מורחים עם הנותרים ציפוי.
מפזרים קוקוס. ממיסים שוקולד במיקרוגל לפי ההוראות.
מפזרים העליון של עוגה עם שקדים.
טפטוף עם שוקולד. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. חנות שאריות עוגה במקרר.